Website ontwerp Stichting PCOAZ

De missie van Stichting PCOAZ is: “Vanuit een protestants christelijke levensovertuiging en bijbehorende normen en waarden,kinderen voorbereiden op een sociaal, zelfstandig en kansrijk functioneren in de maatschappij van de toekomst.” Stichting PCOAZ biedt onderwijs op een kwaliteitsniveau dat uitstijgt boven het landelijk gemiddelde. Kinderen op hun eigen niveau excellent onderwijs geven is daarin topprioriteit. In nauwe samenwerking met de ouders/verzorgers ontdekken en ontwikkelen ze de individuele talenten van kinderen en leren hen daarin uit te blinken. Een mooie boodschap maar deze moet wel worden gelezen. Want in de huidige tijd waarbij er door ouders verder wordt gekeken dan de school in de buurt is het essentieel om een goed onderhouden en goed vindbare website te hebben. Daarnaast moet de website op de homepage al een duidelijk geformuleerde boodschap hebben met de unieke uitgangspunten van de school. Ouders “shoppen” nu meer online naar een goede basisschool en baseren de keuze voor een school op meer dan bereikbaarheid en historie.

Een website ontwerp met visuele draagkracht

De Stichting en haar 13 basisscholen hadden ieder een eigen website en lieten deze onderhouden door externe partijen. De websites hadden allemaal eenzelfde vormgeving en eenvoudige en beperkte informatie. Daarnaast ontbrak de Stichting als achterliggende organisatie. Middels een presentatie voor de 13 scholen met voorbeelden voor vormgeving van de websites en een moodboard voor de Stichting als geheel is Het Creatiepunt aan de slag gegaan met het creëren van visuele draagkracht voor de Stichting. Middels persoonlijke gesprekken heeft vervolgens iedere school zijn eigen unieke website ontwerp gekregen maar heeft de Stichting een unieke en herkenbare positie gekregen op deze websites. Doormiddel van dit “label” zijn we begonnen met het neerzetten van een kwaliteitsgarantie voor goed onderwijs namelijk onderdeel zijn van Stichting PCOAZ zonder de identiteit van de school te verliezen.

Doen waarin je gelooft

Door het gebruik van krachtige foto’s in het website ontwerp en het gebruik van de pay-off “Doen waarin je gelooft” hebben we de Stichting een sterke identiteit en een helder communicatiemiddel gegeven.

Nauwe samenwerking in website ontwerp en techniek

Het Creatiepunt heeft de website van Stichting PCOAZ ontworpen en gebouwd in Ziber Sidehand. Ziber Sidehand is een volledig pakket gemaakt voor maatwerk design met een uitgebreid, helder en simpel CMS wat in samenwerking met diverse basisscholen is ontwikkeld. In Ziber Sidehand is een website gebouwd die technisch meegaat met haar tijd, fris oogt en commercieel goed in elkaar steekt.

Het Creatiepunt is ontwerp partner van Ziber en kan uw Ziber Sidehand website van A tot Z verzorgen. Klik hier voor meer informatie over Ziber Sidehand en de tarieven of neem contact op met Het Creatiepunt voor vrijblijvende informatie.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1