Website ontwerp PCBS Julianaschool

PCBS Julianaschool is een moderne Christelijke basisschool. Samen met de ouders bereidt de school haar leerlingen voor op onze maatschappij. Hierbij is bijzondere aandacht voor het unieke van ieder kind, de zorg voor elkaar en samenwerking in een omgeving van saamhorigheid. De Julianaschool is een gemiddeld grote school, die op dit moment uit tien groepen en ongeveer 250 leerlingen bestaat. Het grote voordeel hiervan is dat vrijwel alle kinderen, ouders en teamleden elkaar kennen, wat bijdraagt aan een veilige school. Het motto van de school is: “Elk kind is een belofte”

Een mooie boodschap maar deze moet wel worden gelezen. Want in de huidige tijd waarbij er door ouders verder wordt gekeken dan de school in de buurt is het essentieel om een goed onderhouden en goed vindbare website te hebben. Daarnaast moet de website op de homepage al een duidelijk geformuleerde boodschap hebben met de unieke uitgangspunten van de school. Ouders “shoppen” nu meer online naar een goede basisschool en baseren de keuze voor een school op meer dan bereikbaarheid en historie.

Perfecte samenwerking in website ontwerp en techniek

Het Creatiepunt heeft de website van PCBS Julianaschool ontworpen en gebouwd in Ziber Schoolkrijtje. Ziber Schoolkrijtje is een volledig pakket gemaakt voor maatwerk design met een helder en simpel CMS wat in samenwerking met diverse basisscholen is ontwikkeld. In Ziber Schoolkrijtje is een website gebouwd die technisch meegaat met haar tijd, fris oogt en commercieel goed in elkaar steekt.

Het Creatiepunt is ontwerp partner van Ziber en kan uw Ziber Schoolkrijtje website van A tot Z verzorgen. Klik hier voor meer informatie over Ziber Schoolkrijtje en de tarieven of neem contact op met Het Creatiepunt voor vrijblijvende informatie.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1