Website ontwerp PCBS Het Accoord

PCBS Het Accoord is een Christelijke basisschool in de wijk Walburg (gemeente Zwijndrecht). De school gebruikt de nieuwste methodes van lesgeven, waarbij kinderen vanaf groep 5 dagelijks met een eigen tablet en digitale modules van Snappet werken. De school wilde zich als eerste onderscheiden met een logo en passend website ontwerp waarin deze leermethode al in het ontwerp was verwerkt. Het motto van de school is: “Omdat het om kinderen gaat”

Een mooie boodschap maar deze moet wel worden gelezen. Want in de huidige tijd waarbij er door ouders verder wordt gekeken dan de school in de buurt is het essentieel om een goed onderhouden en goed vindbare website te hebben. Daarnaast moet de website op de homepage al een duidelijk geformuleerde boodschap hebben met de unieke uitgangspunten van de school. Ouders “shoppen” nu meer online naar een goede basisschool en baseren de keuze voor een school op meer dan bereikbaarheid en historie.

Nauwe samenwerking in website ontwerp en techniek

Het Creatiepunt heeft de website van PCBS Het Accoord ontworpen en gebouwd in Ziber Schoolkrijtje. Ziber Schoolkrijtje is een volledig pakket gemaakt voor maatwerk design met een helder en simpel CMS wat in samenwerking met diverse basisscholen is ontwikkeld. In Ziber Schoolkrijtje is een website gebouwd die technisch meegaat met haar tijd, fris oogt en commercieel goed in elkaar steekt.

Het Creatiepunt is ontwerp partner van Ziber en kan uw Ziber Schoolkrijtje website van A tot Z verzorgen. Klik hier voor meer informatie over Ziber Schoolkrijtje en de tarieven of neem contact op met Het Creatiepunt voor vrijblijvende informatie.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1