Website ontwerp PCBS De Kim

De Kim is een veelzijdige en Christelijke school waar iedereen welkom is. Openheid, veiligheid, geborgenheid en respect zijn er heel belangrijk. De school heeft aandacht voor ieders niveau, tempo en leerstijl en stemt zo goed mogelijk af op wat de kinderen nodig hebben. De Kim is op zoek naar de talenten van ieder kind en helpt hen die te ontwikkelen. Ouderbetrokkenheid op school is een belangrijk aspect van de opvoeding en daarom worden er voor ouders allerlei mogelijkheden gecreëerd om betrokken te zijn. Het motto van de school is: “Verbreed je horizon”

Een mooie boodschap maar deze moet wel worden gelezen. Want in de huidige tijd waarbij er door ouders verder wordt gekeken dan de school in de buurt is het essentieel om een goed onderhouden en goed vindbare website te hebben. Daarnaast moet de website op de homepage al een duidelijk geformuleerde boodschap hebben met de unieke uitgangspunten van de school. Ouders “shoppen” nu meer online naar een goede basisschool en baseren de keuze voor een school op meer dan bereikbaarheid en historie.

Naadloze integratie van website ontwerp en techniek

Het Creatiepunt heeft de website van PCBS De Kim ontworpen en gebouwd in Ziber Schoolkrijtje. Ziber Schoolkrijtje is een volledig pakket gemaakt voor maatwerk design met een helder en simpel CMS wat in samenwerking met diverse basisscholen is ontwikkeld. In Ziber Schoolkrijtje is een website neergezet die technisch meegaat met haar tijd, fris oogt en commercieel goed in elkaar steekt. Daarnaast is er ruimte voor het profileren van de Plusklas. Een klaas voor getalenteerde leerlingen.

Het Creatiepunt is ontwerp partner van Ziber en kan uw Ziber Schoolkrijtje website van A tot Z verzorgen. Klik hier voor meer informatie over Ziber Schoolkrijtje en de tarieven of neem contact op met Het Creatiepunt voor vrijblijvende informatie.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1