Website ontwerp IKC De Loopplank

Basisschool De Loopplank en Wasko kinderopvang hebben hun krachten gebundeld in een Integraal Kind Centrum met een dagprogramma voor kinderen van 0-12 jaar. We werken intensief samen met een integrale aanpak en programmering. Onze kwaliteiten vullen elkaar aan en ondersteunen elkaar, ten behoeve van ontwikkelingskansen voor de kinderen. Met deze opvang- en onderwijsvorm faciliteren we ouders om werk en opvoeding optimaal te kunnen combineren. Het motto van de school is: “Opvang en onderwijs in één gebouw”

Een heldere boodschap maar deze moet wel worden gelezen. Want in de huidige tijd waarbij er door ouders verder wordt gekeken dan de school in de buurt is het essentieel om een goed onderhouden en goed vindbare website te hebben. Daarnaast moet de website op de homepage al een duidelijk geformuleerde boodschap hebben met de unieke uitgangspunten van de school. Ouders “shoppen” nu meer online naar een goede basisschool en baseren de keuze voor een school op meer dan bereikbaarheid en historie.

Naadloze samenwerking in website ontwerp en techniek

Het Creatiepunt heeft de website van IKC De Loopplank ontworpen en gebouwd in Ziber Schoolkrijtje. Ziber Schoolkrijtje is een volledig pakket gemaakt voor maatwerk design met een helder en simpel CMS wat in samenwerking met diverse basisscholen is ontwikkeld. In Ziber Schoolkrijtje is een website gebouwd die technisch meegaat met haar tijd, fris oogt en commercieel goed in elkaar steekt.

Het Creatiepunt is ontwerp partner van Ziber en kan uw Ziber Schoolkrijtje website van A tot Z verzorgen. Klik hier voor meer informatie over Ziber Schoolkrijtje en de tarieven of neem contact op met Het Creatiepunt voor vrijblijvende informatie.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1