Website ontwerp LTL Woodproducts

LTL Woodproducts is de korte, gebalde naam voor Leyenaar Taapken Lamaker. Dit fusiebedrijf dat in oorsprong al meer dan 115 jaar oud is, ontstond uit de fusie van de houthandels Leyenaar Taapken BV en H. Lamaker’s Fijnhouthandel BV en betekende het huwelijk van een specialist in Noord-Amerikaans hout (Leyenaar-Taapken) met een expert in Europees loofhout als leverancier van de meubelindustrie in de Benelux (Lamaker). Ondanks de fusie is LTL altijd een familiebedrijf gebleven dat geleid wordt door Reinier Taapken die zelf leeft en werkt in de Verenigde Staten en er ook de LTL dochteronderneming Salamanca Lumber Comp. Inc. onder zijn hoede heeft.

4-talige website met een persoonlijk karakter

Voor LTL Woodproducts Nederland heeft Het Creatiepunt een 4-talig website ontwerp gemaakt. Door in het nieuwe website ontwerp niet het product leidend te laten zijn maar juist de mensen die het leveren, bezorgen en hierin adviseren te laten zien is de organisatie uniek ten opzichte van de concurrentie. Door de (te) grote (internationale) organisaties met voortdurend wisselende mensen, teams en afdelingen en slechte service en aftersales hebben mensen weer meer behoefte aan authenticiteit. Ze willen weten wat een organisatie doet, waarom ze het doen en wie erachter zitten. Met dit vernieuwde website ontwerp laat het bedrijf dit nu zien. Buiten het intern bedenken van het concept, het ontwerp en de bouw heeft Het Creatiepunt ook samen gewerkt met een externe fotograaf. Zij heeft de prachtige foto’s geschoten die het bedrijf het juiste karakter geeft. Daarnaast is er samengewerkt met een vertaalbureau voor het commercieel en vaktechnisch correct vertalen van alle pagina’s.

Op dit moment is Het Creatiepunt bezig met een compleet online plan van aanpak die de organisatie online nog steviger in de markt gaat zetten.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1