>

Introductie SBO De Burcht

Op SBO De Burcht wordt bijzonder onderwijs gegeven en zijn alle leerlingen welkom bij wie het regulier basisonderwijs niet aan de onderwijs- en ondersteuningsbehoefte kan voldoen. Op SBO De Burcht kunnen kinderen gewoon onderwijs krijgen als het kan, maar speciaal onderwijs als het moet. Dat is de missie. SBO De Burcht is een Christelijke school aan de rand van Ridderkerk. SBO De Burcht is onderdeel van Stichting PCOAZ.  Bij Stichting PCOAZ, Protestants Christelijk Onderwijs Alblasserdam Zwijndrecht, horen 12 basisscholen en een school voor speciaal onderwijs, die verspreid liggen in Alblasserdam, Heerjansdam, Ridderkerk en Zwijndrecht.

Logo SBO De Burcht

SBO De Burcht was met een nieuwe huisstijl op zoek naar meer openheid. Alhoewel de naam SBO De Burcht een gesloten beeld schetst, heeft Het Creatiepunt gekozen voor een open en kleurrijk logo waarbij de kinderen bovenop de toren staan. Hierdoor is nog wel de link gemaakt naar de Burcht en alle middeleeuwse termen die in de school worden gehanteerd.

Enkele huisstijldragers:

Voor SBO De Burcht heeft Het Creatiepunt diverse uitingen voor de huisstijl ontworpen zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De huisstijl moest opvallen en openheid uitstralen. Daarnaast is Het Creatiepunt betrokken geweest bij het implementeren van de huisstijl en het logo in de website en het vormgeven van de header.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1