>

Huisstijl PCBS Het Accoord

Het Accoord is een basisschool in de wijk Walburg (Zwijndrecht). De school gebruikt de nieuwste methodes, waarbij kinderen vanaf groep 5 dagelijks met een eigen tablet werken. De school wilde zich als eerste onderscheiden met een logo en huisstijl waarin de tablet al was verwerkt.

 

 

Logo PCBS Het Accoord

Het Creatiepunt heeft een logo gemaakt waarin dit direct zichtbaar is. Door gebruik te maken van de twee kinderen die de mogelijkheden nog aan het verkennen zijn is duidelijk gemaakt dat het om kinderen gaat. Wat gelijk ook de pay-off is van de school, omdat het om kinderen gaat.

 

Enkele huisstijldragers:

Voor PCBS Het Accoord heeft Het Creatiepunt diverse uitingen voor de huisstijl ontworpen zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De huisstijl moest eigentijds  en vooruitstrevend zijn. Daarnaast is Het Creatiepunt betrokken geweest bij het implementeren van de huisstijl en het logo en het bouwen van de website.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1