>

Introductie PCBS De Rank

De Rank is een school met een rijke historie. Veel inwoners van Heerjansdam hebben hier hun eerste woordjes leren lezen. De Rank is een christelijke school en huist sinds 2013 in een nieuw gebouw in het hart van Heerjansdam: Brede school RaJuBiBoS met o.a. kinderopvang en bibliotheek.

Logo PCBS De Rank

Het oude logo was een druivenrank en werd al gebruikt sinds de oprichting van de school. Het was echter nooit verder gedigitaliseerd en kon niet of nauwelijks worden gebruikt in uitingen. Sinds 2013 staat er een nieuw en modern schoolgebouw. Het Creatiepunt heeft het oude logo gedigitaliseerd en het met nieuwe kleur, vorm en typografie aangepast aan deze tijd. Het logo blijft daardoor vertrouwt maar is voldoende veranderd om het een nieuw leven in te blazen.

Enkele huisstijldragers:

Voor PCBS De Rank heeft Het Creatiepunt diverse uitingen voor de huisstijl ontworpen zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De huisstijl moest vernieuwend zijn met behoud van de oude elementen. Daarnaast is Het Creatiepunt betrokken geweest bij het implementeren van de huisstijl en de bouw van de website.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1