>

De Brug is een protestants christelijke basisschool gelegen in de wijk Nederhoven (Zwijndrecht), het ligt op een unieke plek aan het water met een mooie tuin er omheen en heeft 8 groepen. De school maakt gebruik van termen die in de scheepvaart worden gehanteerd. Zo is er een kombuis, een boeg en hangen er diverse scheepsattributen door de school. De school is opgericht in 1976 en is onderdeel van Stichting PCOAZ.

 

Restyling huisstijl PCBS De Brug

Omdat de school erg veel affiniteit heeft met scheepvaart is in de huisstijl gekozen voor een roer. Een roer stuurt bij en bepaald uiteindelijk de koers. De golfjes maken de link met het water maar ook met de dynamiek van de school. De school blijft in beweging. Het rood is een kleur die in de school veel is terug te vinden en ook het oude logo maakte gebruik van rood. Blauw is toegevoegd voor het contrast en staat symbool voor het water.

Enkele huisstijldragers:

Voor PCBS De Brug heeft Het Creatiepunt diverse uitingen voor de huisstijl ontworpen zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De huisstijl moest opvallen en stabiliteit uitstralen. Daarnaast is Het Creatiepunt betrokken geweest bij het implementeren van de huisstijl en het logo in de website en het vormgeven van de header.

Wilt u graag met mij samenwerken?

Op zoek naar een enthousiaste en inspirerende partner voor uw communicatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

UA-63381914-1